Twoja przeglądarka internetowa nie posiada zainstalowanego ;
Macromedia Flash Player
który umożliwia wyświetlanie animowanych form graficznych
bądą też Twoja przeglądarka nie wspiera kodu Javascript,
aby takowe animacje wyświetlić.
Witam
od dawna podglądam Wasze cudowne prace i pomyslałam, że może już czas pokazać coś swojego.
To są jajeczka z zeszłego roku
To jest strusie
A te wykonałam w tym roku
Narazie to tyle bo chyba padł mi aparat mam nadzieje, że nie będziecie zbyt surowe w opiniach. Musze przyznać , że cały czas trenuje i na decupage poświęcam za mało czasu ale znam i lubie inne techniki a doba ma 24h.
Nawet nie wiecie ile znaczą dla mnie pochwały od was, aż chce się pracować dalej. Co do strusiego jajka to jest Sottile i szczęście początkującego. Odczekałam do momentu aż zaczęły pokazywać się pęknięcia i od razu nałożyłam porporine na fotce tego nie widać, ale niestety proces trwał jeszcze chwilkę i powstało kilka dodatkowych spękań.2 dni temu położyłam crak na białym jajku i do dzisiaj czekam na spękania. Tak naprawdę to uwielbiam spękania, ale nienawidzę craków. A teraz coś wiosennego i jesiennego. Mam nadzieję, że w poniedziałek dostanę aparat, bo mój mi padł a kolejne jajeczka czekają na fotki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum