Twoja przeglądarka internetowa nie posiada zainstalowanego ;
Macromedia Flash Player
który umożliwia wyświetlanie animowanych form graficznych
bądą też Twoja przeglądarka nie wspiera kodu Javascript,
aby takowe animacje wyświetlić.
Decoupage'em zajęłam się ponad rok temu. Do tej pory nazbierało się trochę prac, którymi chcę się pochwalić. Ma się rozumieć, że "wyżyny" decoupage'u jeszcze przede mną ale mam nadzieję, że się wam spodoba:
LINK do mojej galerii:
http://sprawydomowe.bloog...page,index.html
Witaj cieplutko!
Komplet z zegarem i dzbanek lawendowy super! Baaardzo mi się podoba.
Mam nadzieje, że wkleisz trochę zdjęć na forum, bo chyba każda z nas ma swój album internetowy - ale na Kajem wstawiamy zdjęcia "oddzielnie" wygodniej nam wszystkim ogladać...i komentować. Przecież chodzi o wymianę doświadczeń a nie latanie po internecie
A mnie zauroczył kubek z jesiennym liściem. Ale reszta prac też super! Ja również proszę o zaprezentowanie prac na forum, lepiej się je tak ogląda
Witaj u nas Truskaweczko!
Wiek: 48 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1175 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-09-28, 11:26
Oooo jakie piękne prace Coś pięknego jest na ostatnim zdjęciu , ma spękania i cudo rozetkę Truskaweczko co to jest papier czy serwetka taka orginalna ?, bardzo ładnie połączyłaś motyw z dołem czarnym
Bardzo się cieszę, że się Wam podobają moje prace. Pudełko jest z naklejoną serwetką, niestety nie widać, że spękania są złote. Czarna substancja to tusz kreślarski z temperą, wszystko oczywiście zalakierowane. Niestety nie mam więcej takich serwetek, a szkoda, bo rozetka mnie też się strasznie podoba i na kwadratowe i okrągłe duże wzory jak znalazł.
Wszystkie prace mają "coś" w sobie - ale mi do gustu najbardziej przypadł komplecik biało niebieski (butelka z zegarem) a i wieszaczek gdzieś tam taki dojrzałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum