Twoja przeglądarka internetowa nie posiada zainstalowanego ;
Macromedia Flash Player
który umożliwia wyświetlanie animowanych form graficznych
bądą też Twoja przeglądarka nie wspiera kodu Javascript,
aby takowe animacje wyświetlić.
Dawno mnie tutaj nie było
Kruszyna nie uzywam bejcy - to są barwniki do tkanin dziękuję tomeh za odwiedziny
Powracam z nowymi prackami
Przygotowuję komplecik dal córeczki koleżanki,a mam na tapecie jeszcze jeden dziecięcy. Zrobiłam chustecznik,reszta w fazie lakierowania :) Przy pracy nad tym chustecznikiem inspirowałam się pracami Ivette
Serwetnik - miał być do chustecznika,który kiedyś pokazywałam,ale poszedł w świat,zdjęcie wyszło trochę zamglone :(
Zawieszka do kompletu z pudełkiem różanym - jest dwustronna,bo brakło mi serwetki ;)
ta strona lakierowana na mat,chyba wolę lakierowac na połysk,a może to przyzwyczajenie :|
Listownik do mojej sypialni - z nim miałam przeboje,zmywałam dwa razy serwetkę - inną bo źle się przyklejała,była z tych cieniutkich :mad: ,później musiałam zmienić koncepcję środka,a najbardziej byłam zła z powodu niewyjmowanej przedziałki,trudno jest szlifować i malować. W sumie coś z niego wyszło.Środek lakierowany na mat,z zewnątrz połysk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum