Twoja przeglądarka internetowa nie posiada zainstalowanego ;
Macromedia Flash Player
który umożliwia wyświetlanie animowanych form graficznych
bądą też Twoja przeglądarka nie wspiera kodu Javascript,
aby takowe animacje wyświetlić.
O, jakoś umknął mi Twój piękny wątek
Jeżynowa skrzyneczka i doniczka z podstawką są świetne. Uwielbiam przecierki, zarówno robić jak i oglądać u innych.
No i ten wieszaczek po przejściach z papierem bardzo mi się podoba, zarówno kolorystycznie jak i dzięki użytemu motywowi.
Gratuluje wspaniałych początków i wielkie brawa za uniknięcie fascynacji jednoskładnikowcem
Dziękuję za miłe słowa :) Uff, wreszcie wracam do decu, rehabilitacja po złamaniu ciągnęła się straaaasznie długo i ciągle nie mam takiej sprawności jakbym chciała mieć (ale przynajmniej mam wytłumaczenie czemu cieniowania wychodzą nadal średnio
W ostatnim czasie kilka nowych prac, ciągle chyba szukam swojego stylu, zmienia mi się postrzeganie decu, na poczatku niecierpiałam lakieru błyszczącego, teraz zerkam w jego stronę z ciekawością :)
powoli drepczę sobie dróżką dekupażową, zobaczymy dokąd mnie zaprowadzi :)
foto 6.jpg i znów :)
Plik ściągnięto 19 raz(y) 62,6 KB
foto 5.jpg jeżynki w kolejnej bielonej odsłonie :)
Plik ściągnięto 18 raz(y) 62,14 KB
foto 4.jpg znów na CD papier ryżowy + masa szpachlowa :)
Plik ściągnięto 17 raz(y) 63,48 KB
foto 3.jpg Ten cudny wzór :) Kocham te jeżynki :) Tutaj klucznik, bielony, przecierany, kropkowany, cieniowany... uffff :)
Plik ściągnięto 26 raz(y) 60,84 KB
foto 2.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 61,73 KB
foto 1.jpg w tle szablon, papier do decu, masa szpachlowa i dużo lakieru (jestem jeszcze w trakcie lakierowania :D Powstała herbaciarka i pojemniczek na CD :)
Plik ściągnięto 16 raz(y) 63,15 KB
_________________ better things will surely come our way
Śliczne te jeżynowe prace. Piękna taca i klucznik, szkatułka śliczna. Bardzo podoba mi się dobór koloru przecierek do wzoru, wyszło Ci to świetnie, porywam z ogromną przyjemnością
Śliczne te jeżynowe prace. Piękna taca i klucznik, szkatułka śliczna. Bardzo podoba mi się dobór koloru przecierek do wzoru, wyszło Ci to świetnie, porywam z ogromną przyjemnością
całkiem fajnie radzisz sobie z przecierkami, kropkowaniami, kolorami - masz swój styl :)
te prace zrobiłaś chyba w macie? do przecierek bardziej pasuje; pierwsza szkatułka i klucznik najbardziej mi się podoba
dziękuję, dziękuję za miłe słowa :) same wiecie jakie to ważne :)
Tak, te wszystkie prace są w macie, błysk do takich przecierek mi średnio pasował :)
Obecnie przeżywam trochę dekupażowego załamania bo ciągle mi się wydaje, że prace mogą być lepsze i lepsze i lepsze a jakoś nie są :(
Wysłany: 2010-07-17, 22:32
Wszystko co "wytworzysz" cieszy oczy moje...
Piękne... "Apetyczne" wszystkie prace Twoje!
Ale te jeżynki... Ho, ho! Wielka sprawa!
Aż się oblizuję bijąc gromkie brawa!
Ostatnio skończyłam herbaciarkę z wzorem, który trafił do mnie przypadkiem :) myślałam nad nim, biedziłam się jak go ugryźć i w końcu zrobiłam :) Pierwszy raz lakier półbłysk Fluggera, duuużo papieru ściernego, przecierek i różnych kolorów. No i pierwszy w życiu Sottile :) Mocno debiutancka sztatułka :)
Love in progress.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 42,03 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum