Twoja przeglądarka internetowa nie posiada zainstalowanego ;
Macromedia Flash Player
który umożliwia wyświetlanie animowanych form graficznych
bądą też Twoja przeglądarka nie wspiera kodu Javascript,
aby takowe animacje wyświetlić.
Wysłany: 2010-04-09, 20:38 Prace decu lena_777 - nowości na s.4 ;)
Poczytalam Wasze posty o technice decoupage i odwiedzilam tez Wasze blogi. Jako ze zblizaly sie swieta wielkanocne i wpadly mi w rece jajka gesie, postanowilam spwobowac decoupage'u na nich co przez owalna powierzchnie nie bylo poczatkowo latwe. Nie spodziewajcie sie pieknych prac jak Wasze, bo to moje skromne poczatki. Mam nadzieje ze posluzycie rada jak te prace udposkonalic by wygladaly lepiej. Preparaty i farby jakie stosowalam nie byly nabywe w Polsce a tam gdzie mieszkam, gdzie nie do konca niestety jestem w stanie zakupic to co mi potrzeba...
Niemniej jednak takie jaja zrobilam dzieki informacjom, ktore zamiescilyscie na forum czy na swoich stronach:
Wiecej zdjęć jest zamieszczonych na mojej stronie, podaje linki do postow zeby nie zalaczac az tylu zdjec, bo jest ich całkiem sporo.
Wysłany: 2010-04-09, 21:29
No proszę, jakie sprytne są Twoje paluszki
bo w piękne pisanki zmieniłaś wydmuszki :)))
I choć to początki, jak nam napisałaś
to śliczne jajca zgrabnie zmalowałaś :))))
powodzenia w deku :)
Abask Przesympatyczny wierszyk. Czuje, że rymujesz...bezcenne JJka ale sie ciesze, ze i Tobie podobają się moje jaja!!!! Ogladalam fotki z Twojego stoiska, ale cudeniek natworzylas. Na prawde podziwiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum