Twoja przeglądarka internetowa nie posiada zainstalowanego ;
Macromedia Flash Player
który umożliwia wyświetlanie animowanych form graficznych
bądą też Twoja przeglądarka nie wspiera kodu Javascript,
aby takowe animacje wyświetlić.
Wysłany: 2010-04-28, 17:35
Cudne maki! Powiem więcej
bo chwyciły mnie za serce :)
Patrząc na nie wspominałam
łąkę po której boso biegałam...
Zaś dla craka na serwetniku
słów podziwu mam bez liku...
Wysłany: 2010-06-04, 08:39 Makowe i różane pudełeczko
Dziekuje Wam za mile komentarze! To daje mi najwieksza motywacje do dalszej tworczej pracy.
Wkoncu powstalo pudelko dla mojej Mamy do kompletu makowego serwetnika, ktory juz dawno zdarzyla mi "zwinąć" do siebie. Oczywiscie wszystko legalnie. ;) Tak sie ciesze, ze Jej sie spodobalo!:) A wiem kiedy naprawde Jej sie cos podoba a kiedy mnie oszukuje nie chcac zrobic mi przykrosci.
Ocencie prosze fachowym i doswiadczonym okiem. Niestety nie kupilam jeszcze patyny bo nie bylo w sklepie w ktorym sie zaopatruje, ale za to uzylam troszke ciemniejszych zieleni, zeby tak po oczach nie dawalo jak ostatnio mnie tu poprawialyscie, za co bardzo dziekuje! ;)
Więcej fotek pudełeczek mozecie ogladnać tutaj
W makowym pudelku zamiescilam lusterko, chcialam zeby bylo bardziej praktyczne.
Zamieszczam jeszcze drugie, male pudeleczko na ktorym pocwiczylam sobie efekt Chameleon'a w odcieniu złotym, ktory szalenie mi sie spodobal na pracy pewnej Pani w sklepie hobbistycznym i musialam wyprobowac na własnej a raczej pudełka skórze! ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum