Twoja przeglądarka internetowa nie posiada zainstalowanego ;
Macromedia Flash Player
który umożliwia wyświetlanie animowanych form graficznych
bądą też Twoja przeglądarka nie wspiera kodu Javascript,
aby takowe animacje wyświetlić.
Witam Was :)
Czytam i oglądam już parę godzin i z zachwytu wyjść nie mogę.. CUDOWNE są Wasze maskotki! A przenajcudowniejszy jest Madisonek ;)
Robiłam raz miśka z głowy (wisi w samochodzie zamiast choinki) i myszkę Minimyszy- jak zaczynam, to nie mogę przestać aż do przyczepienia breloczka! Pół nocy przez nią zarwałam bo wzięłam się za robótkę o 21 ej :) To wciąga bardziej niż papierosy !!!
Mam do Was olbrzymią prośbę.. aby któraś szczęśliwa posiadaczka wzoru na Madisona puściła mi go na maila mk.b@orange.pl, będę wdzięczna!
Wysłany: 2007-04-07, 19:30
Właśnie udało mi się zrobić pierwszą (niby) lalkę wczesniej robiłam zwierzatka (od jakichś 2 miesiecy).Zrobilam ich trochę, wszystkie zamieszczam w fotosiku www.bogdap1.fotosik.pl Nie ukrywam ze bardzo mi to przypadło do gustu.Wczesniej robiłam tylko wszystko na drutach i na szydełkou,ale nie zabawki.Musialam sie sprawdzić czy umiem.A teraz porobię pare lalek .Mam duzo wolnego czasu bo jestem na rencie .
Ostatnio zmieniony przez bogdap1 2008-04-03, 14:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum