Twoja przeglądarka internetowa nie posiada zainstalowanego ;
Macromedia Flash Player
który umożliwia wyświetlanie animowanych form graficznych
bądą też Twoja przeglądarka nie wspiera kodu Javascript,
aby takowe animacje wyświetlić.
Dziewczyny poratujcie ,w jaki sposób ustalacie ceny za swoje zabawki. Kiedyś sprzedawałam serwetki i umiałam policzyć robocizne , natomiast teraz nie bardzo wiem jak się dotego zabrać .Czy 35 zł , za dużą zabawke http://www.fotosik.pl/pok...face90062f.html to nie będzie za dużo??Bogusia
wydaje mi się, że chyba nie. to zależy głównie od Twojego wkładu pracy, spróbuj przeliczyć to sobie na godziny - ile robiłaś i pomnóż to np x5zł no i jeszcze do tego koszt materiałów.
Wysłany: 2007-05-30, 18:35 Szydełkowe kubki
Siedziałam w domu i zrobiłam cos takiego , jeden kubek (biały ) zaniosłam do łazienki i trzymam w nim waciki kosmetyczne , wszystkim sie podoba , do tego stopnia ze pare kolezanek ma juz takie u siebie ( oczywiscie zrobione moimi rekami)
Pozdrawiam Bogda
Wysłany: 2007-05-30, 21:15 Kubki
Wszystkie kubki robię z "głowy" a wełna to resztki jakie pozostały mi po robieniu maskotek , ale nie jest to kordonek bo musi być dosyć gruba zeby się trzymała bez usztywnienia
Pozdrawiam Bogda.
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2007 Posty: 684 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-05-31, 16:46
a jak robilas czarne nosy i oczy??bo ja zawszez z tym mam problem ...robie na odwal i nie lubie tegow ogole...jakos nie moge czegos fajnego wymyslic z tymi nosami i wykonczeniami:D
Wysłany: 2007-05-31, 18:12
Nie bardzo umiem ci doradzić ,bo oczy i nos zawsze robie na wyczucie , ale przed wypchaniem głowy ocieplaczem , czasami oczy sa koralikami zakupionymi w pasmanterii.
Mam tez oczy kupione w EMPIK-u ale te trzeba przyklejać i to juz jest utrudnienie ,ale wyglada ładnie.Takie oczy przykleiłam ostatnio .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum