Twoja przeglądarka internetowa nie posiada zainstalowanego ;
Macromedia Flash Player
który umożliwia wyświetlanie animowanych form graficznych
bądą też Twoja przeglądarka nie wspiera kodu Javascript,
aby takowe animacje wyświetlić.
Ciotka mojego męża to ma tuzin takich nietuzinkowych czarownic i też w kuchni. Dobrze, że nie ma tam dla podtrzymania atmosfery pajęczyn, oparów i innych specyfików itp
ja jednak pozostanę przy moim kurniku kogut to patron bezpiecznego domu i chroni przed pożarem - podobno. Po drugie zobowiązanie wobec swojego nazwiska.
Jeśli chodzi o czarownice mogą to być również obrazki z crochet. Wtedy poproszę o namiary lub emaila - dzięki
Zdjęcie wczoraj zrobione wiszącej czarownicy w kuchni.Kiedyś zdobre 15 lat temu kupiłam w byłym NRD(bardzo mi się podobała,a u nas takich rzeczy jeszcze nie było)
Wysłany: 2005-09-10, 21:57
Basiu nie żartuj - identycznie wyglądały świętokrzyskie Baby JAgi, których bałam się wręcz panicznie - 15 lat temu z porządnym hakiem To moze one tylko w kieleckim bywały
Teraz też mam jakieś dziwne odczucia jak na nie spozieram
Po namyśle - tamte były jednak straszniejsze
nie ma za co, Kuela; a tu jest coś, co może też Ci się spodoba (tylko nie wiedziałam czy wkleic do zabawek czy do brugijskiej)
cock-a-doodle-doo !!! hihihi
aha mam fajne bałwanki i jakieś takie krasnale. Niestety nie mogę załączyć opisu bo mi nie przyjmuje. Jeżeli ktoś będzi potrzebował, to wyśle na maila.
Ostatnio zmieniony przez justyna76 2005-10-11, 23:14, w całości zmieniany 1 raz
Witam :)
Jestem tutaj nowa, a wlasciwie to nie nowa, bo czytam Was juz od dluzszego czasu.
Uwielbiam robic na szydelku, zwlaszcza zwierzaczki. Robie z glowy, bez schamatow, troche podpatruje (zwlaszcza na chinskich stronach - to kopalnia jest :)))
Podsylam linka z zabawkami
Tu jest caly album http://photo.163.com/open...ame=goubian0526
Witaj kasiu! Ja już część Twoich zwierzaków widziałam, ale dziś podziwiam wszystkie. Banan jest ekstra! Biały królik zachwyca mnie nieodmiennie.
I dzięki za namiary na chińskie stronki. Idą święta i takie zwierzaki przydadzą się do szopek, jako ozdoby świąteczne czy w końcu na małe prezenty.
takie maluśkie misie trzeba zjechać na dół to będą szydełkowe, a niżej inne linki :)
_________________ Nigdy nie zbaczaj ze swojej drogi
którą obrałaś w wędrówce życia
choćby Ci ciernie raniły nogi
a cel wydawał się nie do zdobycia!
mój mały albumik GG 2942716
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum