Twoja przeglądarka internetowa nie posiada zainstalowanego ;
Macromedia Flash Player
który umożliwia wyświetlanie animowanych form graficznych
bądą też Twoja przeglądarka nie wspiera kodu Javascript,
aby takowe animacje wyświetlić.
kurcze, aż żałuję, że swoje "nieudane prace" wyrzuciłam, mogłam przynajmniej zdjęcia zrobić, a uwierzcie, że początki były trudne i miałabym się czym chwalić
Wysłany: 2010-05-10, 11:18
Miała być ładna waga i co???
Kiedy spód podmalowałam na biało waga schła na stole. Robiłam wtedy granatową butelkę i wyszłam tylko na chwilę.... Koty rozlały farbę... Nie dało się już wagi uratować :((((
Przeczytałam wątek od początku. Pragnę i ja dołączyć swoje co nieco. Nakładałam krak jednoskładnikowy, później pomalowałam. Jednak nieumiejętnie (pociągnęłam kilka razy farbą ) i nie było żadnych spękań. Zdenerwowałam się i zanim farba wyschła nałożyłam ponownie gruuubą warstwę kraka. Zrobiło się tak jakby jakby farba miała zaraz poodłazić. Po wyschnięciu powstały "fantastyczne rowy". Mimo tego nakleiłam wzorek, ale i tam nie brak wpadek. Pomarszczone kwiaty (lakier podreperował sytuację), w niektórych miejscach wzór listków przebija spod kwiatów...
Mimo tego dalej będę próbowała. Mam zapał i jeszcze trzy zaplanowane przedmioty. Dwa nowe i jeden do renowacji - pamiątkowy. Mimo wszystkich "skuch" taca podobała się mojej córce.
Abask, dziękuję za miłe słowa. Pęknięcia są, ale daleko im do takich "wzorcowych". Jednak nie będę nad nimi płakała. Postaram się lepiej poznać właściwości i sposób nakładania preparatów na małych powierzchniach. Np. na małej deseczce... Dopiero zrobię coś większego.
Wysłany: 2010-08-14, 17:54
dorotak62 napisał/a:
Abask, dziękuję za miłe słowa. Pęknięcia są, ale daleko im do takich "wzorcowych". Jednak nie będę nad nimi płakała. Postaram się lepiej poznać właściwości i sposób nakładania preparatów na małych powierzchniach. Np. na małej deseczce... Dopiero zrobię coś większego.
Właśnie dzięki próbom człowiek się uczy :)
Ja ostatnio z krakiem mam kłopoty :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum